КЈП Нискоградба Битола ги известува граѓаните дека наплатниот центар во наредниот перод ќе работи од 7 до 17 часот од Понеделник до Петок и од 8 до 14 часот во Сабота. Упарвна зграда и Механизацијата ке работат од 8 до 15 часот од Понеделник до Петок со тоа што работа со странки во Упавна Зграда нема да има поради превентивни мерки за заштита од Ковид 19. За секави информации граѓаните можат да не контактираат на тел. 047/233-600 Управна Зграда и 047/221-016 Стопански Двор.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани