Соопштение од ЈКП„Нискоградба“-Промена во работното време

Март 23, 2020

КЈП Нискоградба Битола ги известува граѓаните дека наплатниот центар во наредниот перод ќе работи од 7 до 17 часот од Понеделник до Петок и од 8 до 14 часот во Сабота. Упарвна зграда и Механизацијата ке работат од 8 до 15 часот од Понеделник до Петок со тоа што работа со странки во Упавна Зграда нема да има поради превентивни мерки за заштита од Ковид 19. За секави информации граѓаните можат да не контактираат на тел. 047/233-600 Управна Зграда и 047/221-016 Стопански Двор.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани