Подобрување на полициското работење во заедницата-обука на полициски службеници од средно раководен кадар при СВР Битола

Ноември 14, 2022

На подрачјето на СВР Битола ,минатата недела се одржа тридневна обука со полициски службеници од средно раководен кадар при СВР Битола согласно програмата"Комуникација со заедниците "организирана од МВР и ICITAP -оддел за правда, поддржана од амбасадата на САД во РСМ. Обуката имаше за цел подобрување на полициското работење во заедницата ,односно практицирање на ефективно и ефикасно полициско работење во заедницата.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани