Webp.net gifmaker

Денес на 63- годишна возраст почина Д-р Тирче Тноковски, познат оториноларинолог  од Клиничката болница во Битола.

Како лекар се истакна многу во својата професија, одличен специјалист во својата струка, им помогна на огромен број пацинети и неговото заминување е загуба и за битолското здравство.

Беше член на радио клубот “Стево Патако“ Битола,одличен радиоаматер од своите 12 години.

Погребот е закажан за утре.  

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани