Webp.net gifmaker

Полициски екипи за антитероризам извршија увид на десетина автобуси на познат битолски превизник, за што имаше анонимна дојава дека е поставена бомба. Досега според увидот на екипите ништо не е пронајдено, но не е завршена до крај проверката. Од СВР Битола ветија подетални информации за подоцна.

Попладнето видно беше присуство на полициски службеници на улицата „Партизанска“ за влез на улицата „Тодор Скаловски“ во Битолската касарна, а се прошири веста дека полицијата имала дојава за подметната бомба во возило. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани