2win800x200

Горната Гимназија го започна одбележувањето на патрониот празник-„Спортот, тоа сме ние“

Мај 24, 2023

Во рамките на одбележувањето на патрониот празник, вчера во спортската сала на Гимназијата „Јосип Броз Тито“ се одржа првиот од низата настани за годинешното чествување на патронатот.  „Спортот, тоа сме ние“ ги спои учениците и професорите во спортските активности - аеробик, танц, кошарка, ракомет и одбојка, а најброен беше аеробикот и танцот што ги предводеше Христина Ристовска, наставник по спорт и спортски активности. Спортската активност, беше е во организација на Стручниот актив за спорт во Гимназијата. 

За утре е најавена промоцијата на вториот број на весникот „Нова Веда“, која ќе се одржи во „Камарите“ во 18 часот.  

Можно е да е слика од 6 луѓе, луѓе изведуваат боречки вештини и луѓе вежбаат јога

Можно е да е слика од 7 луѓе, Луѓе играат кошарка и кларинет

Нема опис за фотографијата.

Можно е да е слика од 9 луѓе, Луѓе играат кошарка и луѓе играат одбојка

Можно е да е слика од 6 луѓе, луѓе вежбаат јога и секојдневна облека

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани