Webp.net gifmaker

Битола ја личи со снег (Фото)

Јануари 05, 2020

Снегот ја побели Битола, давајќи ѝ посебна драж за време на големите верски празници кои престојат.   .

sneg

sneg 3

sneg 4

sneg 5

sneg 6

sneg 7

sneg 10

sneg 11

sneg 17

sneg 18

sneg 19

sneg 20

sneg8

sneg9

sneg12

sneg13

sneg16

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани