Голем интерес за јавниот повик за надоместок на дел од трошоците за купување на велосипед

Јуни 16, 2021

 

Од утринава започна аплицирањето по објавениот Јавен повик за надоместок на дел од трошоците за купување на велосипед за граѓаните на подрачјето на Општина Битола за 2021 година. За начинот и потребните документи, повеќе на следниот линк:
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани