Webp.net gifmaker

Раководството на Македонско научно друштво-Битола, членови на Управниот, Надзорниот одбор и Уредувачкиот совет, подарија книги на како што ја нарекуваат најмалата библиотека во Светот, библиотеката „АЛБИ“, сместена во импозантна куќа двокатница во демирхисарско Бабино.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани