Webp.net gifmaker

Скршена светлечката реклама на Малиот Битолски Монмартр

Јануари 21, 2021
Фото: Елена Хаџи Антонова Фото: Елена Хаџи Антонова

Непознати сторители ја скршиле  светлечката реклама на Малиот битолски Монмартр поставена на канделабра во Старата Чаршија, точно пред Детското ликовно студио.

Оваа реклама  посакува добредојде на Монмарт, детската колонија која со децении е најголемиот ликовен амбасадор на земјава низ светот, но и најгостопримливиот домаќин на малите ликовни уметници кои доаѓаат во Битола од сите делови на земјината топка. 
Кому му пречеше рекламата со топлиот поздрав за добредојде, засега е непознато
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани