Webp.net gifmaker

Ново бележење на пешачките премини на „Партизантска“

Мај 21, 2019

Продолжува обележувањето на  пешачките премини во Битола, со неколку екипи на терен.  Денеска се работи  на улицата „Партизанска“, а според динамиката на терен, ќе се продолжи и во останатите делови од градот.

Општина Битола, согласно потпишаните договори со операторот за изведување на пешачките премини, побара од изведувачот на сите места, на кои што бојата од претходното бележење на хоризонталната сигнализација во градот не се задржа во потребниот рок, да го повтори бојадисувањето на сопствен трошок.

zebra 2

zebra 3

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани