Webp.net gifmaker

Короната се затвори освен најстариот занает

Март 25, 2020

Стравот од корона не ги повлече сите девојки кои нудат интимни моменти на патот од Битола кон Кравари. Бројот е изретчен, но сепак има по некоја која одлучила да не е во изолација. Само што полицискиот час им го помести ,,работното" време. Фотографијата е направена вечерва половина час пред почетокот на полицискиот. И овој занает трпи штети зашто покрај изолацијата, веќе не навраќаат ни муштериите од Грција. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани