2win800x200

Одличен настап на Пливачкиот клуб "ЈУГ" - Битола на домашен терен на 10 от " ИМПЕРАТОР КУП" со 17 пливачи и освоени 14 медали

Август 21, 2023

Одличен настап на Пливачкиот клуб "ЈУГ" - Битола на домашен терен на 10 от " ИМПЕРАТОР КУП" со 17 пливачи и освоени 14 медали под водство на тренерот Михајло Трампевски! На Купот учество зедоа над 100 пливачи од 10 клубови!

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

 

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Ана Котевска 2006/2007 освоено 1 златна и 2 бронзи и 2ро во Апсолутна категорија, Андреј Лозановски 2006/2007 освоено 3 злата и 2ро во Апсолутна категорија, Андреј Китевски 2010/2011 -3 злата и 1во во Апсолутна категорија, Гаврил Петковски 2008/ 2009 - 1 бронза, Јован Талевски 2008/2009 -1 сребро , Ана Марија Димитровска 2012 -1 бронза, Бјанка Михајловска 2013 - 2 бронза уште учество зедоа : Филип Јовановски, Евгенија Јовчева, Ања Бошковска, Дамјан Котевски, Никола Трајчевски, Теона Јовановска, Лејла Фазлиовска, Тео Трампевски, Марија Јовановска!

Нема достапен опис.

Нема достапен опис.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани