Webp.net gifmaker

На пат кон Козји Камен, еден од врвовите на Пелистер

Јули 18, 2020
Фото: Пантелејмон Трпчевски Фото: Пантелејмон Трпчевски

 Фотографиите се направени од Пантелејмон Трпчевски, вљубеник во фотографијата и планината, при неговата прошетка на Пелистер заедно со семејството, на релација од Инфо центар- Планинарски Дом Широка (1950 м.н.в.) до врвот Козји Камен, еден од помалку познатите врвови во Националниот Парк кој што е на 2180 м.н.в кој што нуди прекрасен поглед кон врвот Пелистер.

IMG c0d8744ad2f95ed9024bbab3d0cb5fb1 V

IMG 0bc24d663c729a84971979aea39c63dd V

IMG e25f3bd5dbfaae90b2cae578be891c2b V

IMG f9b4c7160a5d81eb90af01d59a839d36 V

IMG df6ab8287d6a952d60886c7a1a5fe6d8 V

IMG 4803384a2152cb7379fa1433d78960ed V

IMG 8adab47fb6676b1197baf18182734d52 V

IMG b641d9bbdb4b552d44878a948ea5d422 V

IMG 7e0dccdf43515915c3814854d50ded97 V

IMG 023f9a3d74d1ef0acbd7ec8926773362 V

IMG e40c83ea012ce508cd9fb92b7d615653 V

IMG 58b3b271caca71741c194ae2d035b5c5 V

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани