2win800x200

Голем интерес за субвенционирани клими, Коњановски бара Советот да одобри дополнителни средства

Април 12, 2023

Денес заврши јавниот повик на Општина Битола за субвенционирање на дел од трошоците на граѓаните за набавка на инвертер клима уреди.

Поради големиот интерес, градоначалникот Коњановски, побара од Советот да донесе одлука за проширување на предвидените средства за оваа намена, со цел да се создаде можност за субвенционирање на сите граѓани кои доставиле комплетна документација и ги исполнуваат условите од јавниот повик

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани