Webp.net gifmaker

Градежна офанзива во ЈЗУ Завод за рехабилитација на слух, говор и глас- Битола

Октомври 20, 2019

Работно е деновиве во  ЈЗУ Завод за рехабилитација на слух, говор и глас- Битола, каде се изведуваат повеќе реконструктивни зафати. Според директорката на Заводот  Дивна Живорадиќ Најдовска се врши санација на санитарните  чворови, замена на дотраениот оџак, и секако едно од најбитните зафати адаптација на простор каде ќе биде сместена најсовремена сензорна соба на овие простори.

kaj 2

kaj 3

кај5

kaj 1

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани