Од 14 Ноември Упис За Свински Полутки Во Здружение На Пензионери Битола

Ноември 10, 2022

СООПШТЕНИЕ

 

Здружението на пензионери Битола им соопштува на своите членови старосни,семејни и војни пензионери дека уписот за свински половинки ќе започне на14.11.2022 год.секој работен ден од 10.30 до 13.30час. во салата за состаноци на први кат

Цената е 258 ден/кг.

Плаќањето е на четири рати.

Првата рата се плаќа со запишувањето,а другите три рати во зависност од килограмите.

При уписот да се носи талон од пензија не постар од 3(три)месеци и лична карта.

                                       Здружение на пензионери

                                                            Битола                      

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани