Доделени пакети со прехрамбени производи на пензионери од рурални средини со ниски примања

Јули 13, 2023

Здружението на пензионери Битола на пензионерите кои живеат во руралните средини во општините Битола, Новаци и Могила, а се со ниски примања, осамени и немоќни, им додели пакети со прехрамбени производи. Дел од оваа донација беше од СЗПМ, средства добиени од апликацијата на проектот ,,Рурален пензионер'' и дел од Здружението на пензионери Битола.

359795914 603015761821102 7342220262790112574 n

360042784 1789634641452460 6306397635518608280 n

361092886 280485127991952 454767119384629952 n

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани