Пријавување на пензионерите за есенска екскурзија

Септември 13, 2023

С О О П Ш Т Е Н И Е !

Се известуваат пензионерите од Општина Битола, Новаци и Могила – членови на Здружението на пензионери Битола, дека во мeсец септември и почетокот на октомври ке се организира и реализира планираната есенска екскурзија.
Сите заинтересирани пензионери можат да се пријавуваат кај председателите на ограноците и да презентираат лична карта и талон од пензијата.
Предност ќе имаат пензионери кои досега не ги искористиле планираните екскурзии.
Времето и релацијата на екскурзијата ги договараат председателите на ограноците со пензионерите.
 
Здружение на пензионери Битола
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани