Соопштение од Здружение на пензионери-Битола

Март 13, 2019

  Здружението на пензионери Битола им соопштува на своите членови-корисници на пензија (старосни,семејни и воени) кои имаат желба за спортски активности, да се пријавуваат во Здружението на пензионери во канцеларија бр.4 притоа да приложат талонче од пензија не постари од 3 месеци и контакт телефон.

   Пријавувањата се однесуваат за следните спортски дисциплини:

 • Стрелање со воздушна пушка-мажи и жени
 • Шах - мажи и жени
 • Пикадо - мажи и жени
 • Фрлање на ѓуле - мажи и жени
 • Тегнење на јаже – мажи и жени
 • Трчање - мажи и жени
 • Скок од место-мажи
 • Домино - мажи и жени
 • Табла-мажи и жени
 • Мали голчиња-мажи и жени
 • Фрлање кош-мажи и жени

 

Бројот на учесници е ограничен!

Изборот ќе го врши Комисија за спорт и спортски активности.

   
 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани