АД ЕСМ подружница РЕК Битола го честита празникот Илинден

Август 01, 2020

Од АД ЕСМ подружница РЕК Битола на граѓаните на Република Северна Македонија им го честитаат големиот национален и верски празник Илинден, кој  претставува симбол за македонската непокор, желба и одлучност на многу генерации во минатото за денес да живееме во слободна и независна држава, празник во кој се чествуваат храбрите илинденци и  пожртвуваните партизани од Народнослободителната војска кои ги положиле животите за создавање на сопствена и слободна држава. АД ЕСМ подружница РЕК Битола на сите граѓани им посакува овој голем ден да го поминат во здравје, среќа, радост и  љубов. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани