Снежана Тодоровска заминува од директор на градинките „Мајки цвет“ и порачува - На Битола очајно и требаат градинки

Јули 27, 2022
Снежана Тодоровска досегаѓниот прв човек на градинките „Мајки Цвет“ заминува од функцијата откако и истече мандатот.
Таа на својот Фејсбук профил објави дека денес завршува нејзиното  раководење во градинките „Мајски Цвет“ и воедно порача дека на Битола очајно и требаат градинки. 
 
0Сакам да се заблагодрам на секој од Вас за големата поддршка изминатите 4 години, која ме поттикнуваше за да ги реализирам проектите и да ги подобрам условите за престојување на децата во градинките и работењето на вработените. Благодарност до мојот тим од „Мајски Цвет“, кои носат голема заслуга за сите мои успеси и постигања( 4 Ноемвриска награда 2019г). Иако заедно постигнавме многу, секогаш постои да можевме повеќе, да не се случеше Ковид ситуацијата и разните политички случувања. Се враќам во моето матично училиште „Трифун Пановски“, каде продолжувам со моето работење и делување. И нема да застанам со говорењето - НА БИТОЛА ОЧАЈНО И ТРЕБААТ НОВИ ГРАДИНКИ. Секој што ова го стопира, блокира и не го реализира не работи и не ја сака Битола, порача Тодоровска.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани