2win800x200

Битолски „Комуналец“ редовно го сервисира и одржува уличното осветлување

Февруари 09, 2023
Санирање на мрежа за осветлување на повеќе локации низ Битола како и на неколку локации во село Крклино.
Чистење на коловоз и тротоар како и утовар на смет на ул. "Мирка Гинова".
Можно е да е слика од 1 лице, надвор и дрво
Можно е да е слика од 1 лице и надвор
Можно е да е слика од надвор
Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе што стојат и надвор
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани