„Нискоградба“ го расчистува просторот кај бесправно изградените гаражи на ул. „Кочани“

Март 08, 2023

КЈП НИСКОГРАДБА Битола на барање на општина Битола го расчистува просторот кај бесправно изградените гаражи на улица Кочани.

Можно е да е слика од 2 луѓе и надвор

Можно е да е слика од 1 лице, дрво и надвор

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани