2win800x200

Изведувачот врши корекција на дел од Бул 1Мај потег кој беше асфалтиран лани

Септември 23, 2023

Општина Битола, ги известува граѓаните дека, во тек се работни активности на улица „Булевар 1 Мај“, каде се вршaт корекции на вградениот асфалт, информираат од Општина Битола

Улицата беше асфалтирана на крајот на минатата година, на потегот од Ленски мост, до улица „Добривоје Радосављевиќ“, а корекциите ги врши изведувачот на реконструкцијата на сопствен трошок.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани