2win800x200

„Комуналец“ и „Водовод“ извршија миење и дезинфекција на улиците низ Битола

Февруари 08, 2024

ЈП Комуналец во соработка со ЈКП Водовод Битола во текот на ноќта и денеска извршија миење и дезинфекција на улиците низ градот.

Можно е да е слика од 4 луѓе и водна површина

Можно е да е слика од 2 луѓе, дрво и текст

Можно е да е слика од 3 луѓе, улица и пат

Можно е да е слика од пат и улица

Можно е да е слика од 1 лице, службено возило и текст

Можно е да е слика од 2 луѓе

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани