2win800x200

„Комуналец“ го накити Широк Сокак со нови цветни аранжмани

Март 15, 2024

 

ЈП Комуналец продолжи cо пролетно чистење на тротоарите и кастрење на дрвјата низ градот. Исто така се изврши засадување на пролетен цветен расад на канделабрите по Широк Сокак и парковите во централното градско подрачје.

Можно е да е слика од улица 

Можно е да е слика од осветлување

Можно е да е слика од ладна рамка и Левисија

Можно е да е слика од 3 луѓе и цвет

 

Објавено од А.Б 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани