2win800x200

Овој е човекот што ја руши оградата на дрвениот мост кај „Кланица“ во Битола

Април 05, 2024

Загрижени граѓани направиле видео снимка од маж кој ја руши оградата на дрвеното мовче во населба „Кланица“ во Битола. На снимката јасно се гледа ккао ја корни оградата и ја фрла во реката Драгор. Вчера АПЛА.мк објави фотографии од оштеттената ограда на дрвениот мост. Граѓани од околните куќи регираа дека е загрозена безбадонста на минувачите. Денеска на мостот беа поставени црвени ленти на оштетените делови, но повторно непознатиот маж се вратил и продолжил со оштетувањето. 

На овој линк можете да ја погледнете видео снимката 

https://www.facebook.com/profile.php?id=61557780878195

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани