Петар Велјановски е новиот директор на Комунална Хигиена Новаци

Март 05, 2021

 

Петар Велјановски е именувам за нов в.д. директор на ЈПКД Комунална Хигиена Новаци
Со одлука на градоначалникот на Општина Новаци, Љубе Кузманоски, за вршител на должноста директор на ЈПКД Комунална Хигиена Новаци е именуван Петар Велјановски.
Велјановски претходно работеше во административната служба на Општина Новаци.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани