Webp.net gifmaker

47 години Друштво на ликовни уметници на Битола - Честит роденден!

Мај 25, 2021

 

Друштвото на ликовни уметници на Битола организира скромен роденденски коктел, по повод 47 годишнината од основањето на ДЛУБ. Прославата се одржа на отворено пред просториите на ДЛУБ според протоколите за заштита од КОВИД 19. 

 

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани