Јавна дискусија по нацрт предлогот за измени и дополнувања на Законот за волонтерство

Јуни 10, 2021

 

Младински културен центар – Битола организира јавна дискусија по нацрт предлогот за измени и дополнувања на Законот за волонтерство и Нацрт Стратегијата за промоција и развој на волонтерството 2021-2025.

Настанот ќе се одржи во петок, 11 јуни 2021 со почеток во 10.30 часот во хотел Милениум Битола.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани