Webp.net gifmaker

Милевски-1,2 милиони денари за опремување на Горско спасителната служба на Пелистер

Јули 14, 2021

 

Министерството за локална самоуправа, преку Бирото за регионален развој обезбеди 1, 2 милиони денари за опремување на Горско спасителната служба на Пелистер.
 Со овие средства ќе се набави опрема за спасување на сите посетители, туристи, љубители на планината.
 Безбедноста на планините е важна за развој на туризмот, објави министерот за локална самоуправа Горан Милевски.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани