Објавен конкурсот „Цртаме за мир“ во сеќавање на Татјана Петрова која прерано си замина од овој свет

Септември 13, 2021

Ротари клубот Битола Широк Сокак  во знак на одбележување на 21 септември Меѓународниот ден на мирот распишува конкурс на тема „Цртаме за мир“ , а наградата ќе биде дадена во сеќавање на битолчанката Татјана Петрова, член на клубот, која прерано си замина од овој свет. Се избираат две најдобри дела кои ќе бидат наградени со по 3000 денари. Конкурсот трае  од 13 до 20 септември.  

Цртежите во хартена форма се доставуваат во просториите на МКЦ Битола од  9 до 16 часот на ул. Цар Самоил 29 Битола. 

Информации на телефон 075 43 90 25  

 

Нема достапен опис

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани