Webp.net gifmaker

Техничко училиште-после 19.30 рампата ќе биде спуштена и пристапот кон паркингот ќе биде затворен

Септември 17, 2021

Средното општинско техничко училиште „Ѓорѓи Наумов“ – Битола ги известува граѓаните дека заради узурпирање на паркинг просторот во кругот на училиштето, секој ден после 19.30 часот рампата за влез на возила ќе биде спуштена и пристапот кон паркингот ќе биде затворен. Се молат граѓаните да не ги оставаат своите возила во кругот на училиштето за да не се случуваат немили ситуации и нечие возило да остане заробено подолг период. За време на викендот, паркинг просторот ќе биде затворен од петок во 19.30 часот до понеделник во 6.30 часот. Благодариме на разбирањето!

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани