Четири комплетно опремени кабинети со нови компјутери во Техничкото во Битола

Јануари 13, 2022

Четири комплетно опремени кабинети со нови компјутери за поквалитетна настава се реализирани во средното техничкото училиште во Битола СОТУ „Ѓорѓи Наумов“. 

Можно е да е слика од внатре и канцеларија

Можно е да е слика од внатре

Можно е да е слика од внатре

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани