2win800x200

Соопштенија

С О О П Ш Т Е Н И Е ! Се известуваат пензионерите од Општина Битола, Новаци и Могила – членови на Здружението на пензионери Битола, кои се заинтересирани…
Собранието на Здружението на пензионери од Битола на својата шеста седница одржана на 22.02.2024 година ги усвои Извештaјот за работа, Финансискиот извештај и Извештајот на Надзорниот одбор за 2023 годаина.…
Страница 1 од 31

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани