Webp.net gifmaker

Од 5 јуни сум на годишн одмор, односно го користам ланскиот одмор, одговори кандидатот за пратеник на СДСМ, Горан Козаров, на обвинувањата на ВМРО-ДПМНЕ, дека како директор на ЈП „Водовод„ тера партиска агенда во работно време.

Кризата предизвикана од пандемијата со корона, не ги попречи капиталните инвестиции. Спротивно на тоа, капиталните проекти продолжија со изведба и тоа со забразана динамика. Градиме инфраструктура за сите, во вонредни околности, почитувајќи ги мерките за заштита, рече на прес конференција кандидатот зa пратиник во 5 ИЕ од СДСМ, Горан Козаров.

Страница 1 од 4

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани