Webp.net gifmaker

Советниците од опозиционата ВМРО-ДПМНЕ делеа маски на денешната седница на Совет сакајќи да  укажат на енормното загадување на воздухот. Претседателот на Советот Валентин Груевски прво се заблагодари, а потоа на опозиционерите им рече дека маските ќе им ги вратат зашто кога ВМРО-ДПМНЕ било на власт им велеле да дуваат во воздухот за да се расчисти. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани