Webp.net gifmaker

Објавата на апла.мк за дивеењето на млади моторџии во доцните ноќни часови предизвика лавина реакции од битолчани, кои потврдуваат дека одземен им е мирот, но и сонот, а вакви појави има во секој дел од Битола. 

Tрки со автомобили и мотори на поголемите сообраќајници во Битола, во доцните вечерни часови, со години ги вознемируваат битолчани. Граѓаните кои не можат да спијат навечер од силанта бучава и чкрипењето на гумите, тврдат дека оваа појава е особено честа во летниот период и за време на викендите.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани