Webp.net gifmaker

Паркот за деца и лица со посебни потреби лоциран кај градското Шеталиште, од денес е во надлежност на Општина Битола, а ќе го одржува ЈП „Комуналец“.

Во завршна фаза се активностите за изградба на паркот за деца и лица со посебни потреби. Веднаш штом се завршат сите потребни процедури, паркот ќе биде пуштен во употреба.
За многу скоро најмладите ќе имаат ново катче за забава и рекреативни активности, објави Гого Видимче директор на Пелагонскиот плански регион-Битола.

74370133 2695934970458741 8980149705329606656 o

73413109 2695934950458743 79548734261690368 o

71269397 2695935333792038 3631011179339448320 o

А.Б

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани