За колумнист на Апла по пошта стигна кондом од анонимен испраќач

Јуни 24, 2021

На перверзијата ѝ нема крај. На адреса на порталот Апла.мк денес стигна писмо наменето за еден од нашите редовни колумнисти. Внатре во писмото беше ставен кондом, а испраќачот на оваа „швалерска“ порака анонимен. Имал храброст да навредува, но немал да си го открие идентитетот. За ова ја известивме полицијата. На испраќачот на Дурексот можеме само да му порачаме дека искористил ефтин презерватив за свое лично ЕПП.

https://www.vic.mk/vic/868?fbclid=IwAR3BNP42BU6EU6PVwHdGO6QTFtmF-HJdOC0V4exuOYiGDhAIrwO9UT5bFPs

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани