Webp.net gifmaker

Големата ревија на Балкански традиционални носии на Ансамбл „Македонија“

Јули 30, 2021

Големата ревија на Балкански традиционални носии на Ансамбл „Македонија“ синоќа на Магнолија во Битола. Претставени беа традиционални носии од повеќе етнички предели од Балканскиот Полуостров.

Можно е да е слика од 1 лице и внатре

Можно е да е слика од 1 лице

Можно е да е слика од 2 луѓе и луѓе што стојат

Можно е да е слика од 5 луѓе и луѓе што стојат

Можно е да е слика од 5 луѓе, луѓе што стојат и надвор

Можно е да е слика од 5 луѓе и луѓе што стојат

Можно е да е слика од 10 луѓе и луѓе што стојат

Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе што стојат и обувки

Можно е да е слика од еден или повеќемина, луѓе што стојат, надвор и толпа

Можно е да е слика од 20 луѓе, вклучително Maja Andonovska Ilijevski и Valentin Soklevski и луѓе што стојат

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани