Webp.net gifmaker

Втора јавна објава на ценовникот на Апла.мк

Јуни 23, 2020

Согласно Изборниот законик и роковникот за извршување на изборните дејствија за претстојните предвремени парламентарни избори, порталот Апла.мк  ја објавува својата Понуда за платено политичко рекламирање за учесниците во изборната кампања.

 

Порталот Апла.мк е регистриран на регистарот на радиодифузери, печатени медиуми и електронски медиуми на Државната изборна комисија.

Ценовникот и останатите елементи од Понудата за платено политичко рекамирање за Парламентарни избори 2020 година, може да се преземат во секој момент на следниот линк:

https://www.apla.mk/cenovnik

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани