Webp.net gifmaker

Соопштенија

Фабриката за опрема и делови од Битола им го честита националниот празник Илинден на сите граѓани на Република Северна Македонија. Одбележувајќи 118 години од Илинденското востание и 77  години од Првото…
ЈП Водовод информира дека поради дефект на пумпната станица "Кирил Мајски" во Нова Битола, која го снабдува со вода делот над Брусничка населба до селото Брусник, без водоснабдување ќе бидат…
Општинските јавните претпријатија „Водовод“, „Комуналец“, „Пазари“ и „Нискоградба“  упатуваaт честитка до граѓаните на Република Северна Македонија по повод  одбелжувањето на двата историски Илиндена, 118 години од Крушевската Република  и 77…
Од АД ЕСМ подружница РЕК Битола  И Синдикатот при РЕК на граѓаните на Република Северна Македонија им го честитаат големиот национален и верски празник Илинден, кој  претставува симбол за македонската…
Градоначалничката на Општина Битола упати честитка до припадниците од муслиманска вероисповед по повод празникот Курбан Бајрам. „Почитувани, Ви го честитам големиот муслимански празник Курбан Бајрам. Посакувам празничните денови да ги поминете…
Градоначалничката на Општина Битола, Наташа Петровска, оствари средба со раководството на Сојузот на пензионери Битола, претседателката Даница Петличкова и претседателот на Собранието Крсте Велевски.
Општина Битола со цел да ги стимулира граѓаните на користење на превозни средства кои не го загадуваат воздухот, ќе им обезбеди поврат на дел од потрошените средства за велосипеди купени од…
Се известуваат пензионерите – членови на Здружението на пензионери Битола дека почнуваќи од 16.06.2021 год.(среда) Здружението ке започне со анкетирање за изготвување на социјалнта карта на пензионерите. Целта на анкетирањето…
ЈКП "Водовод" Битола како општествено одговорно претпријатие донираше вода на ЈЗУ Здравствен дом д-р Хаим Абраванел Битола, кој го спроведува процесот на вакцинација во Спортската сала во Средното медицинско училиште. …
ЈКП Нискоградба ја информира јавноста дека деновиве започна со изведба на нова канализациона мрежа на улица Тошо Даскалот.
Јавното претпријатие Водовод ја информира јавноста дека нивни екипи  работат на промена крак на водоводна мрежа на потегот помеѓу улиците Рузвелтова и Никола Тесла.
Страница 1 од 20

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани