Webp.net gifmaker

Детска количка плови во реката Драгор

Јануари 17, 2018

Реката Драгор многупати несовесни граѓани ја третираат како депонија, па во коритото завршуваат предмети, покуќнина, апарати за домаќинство кои веќе не се користат.

Во Драгорот, исто така, се фрла ѓубре и градежен шут. Неодамна во реката имаше мотор, а денеска на ФБ групата Битола сака чист воздух е објавена фотографија од детска количка во водите на реката Драгор. 

Битолчани коментираат дека време е надлежните да ги казнуваат несовесните граѓани кои ја загадуваат реката. 

FB IMG 1516216216850

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани