Webp.net gifmaker

Поради дефект во прекин водоснабдувањето на улицата „Димитар Илиевски-Мурато“

Октомври 09, 2020
Поради хидраулички удар (предизвикан дефект) на терцијалната мрежа на улица „Димитар Илиевски-Мурато“, ЈКП „Водовод“ врши интерванција/санација на истиот. За текот на санацијата во прекин ќе биде нормалното водоснабдување и сообраќајот во период од 11:30 до 15:30 часот.

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани