Webp.net gifmaker

Соопштение од Здружението на пензионери од Битола

Ноември 06, 2020

ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПЕНЗИОНЕРИ 

Им соопштува на своите членови старосни,семејни и воeни пензионери дека уписот за свински половинки ќе започне на

10.11.2020 год.секој работен ден

од 11.00 до 13.00час.

Цената е 180ден/кг.

Плаќањето е на три рати.

Првата рата се плаќа со запишувањето а другите две во зависност од килограмите.

При уписот да се носи талон од пензија не постар од 2(два)месеци и лична карта.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани