2win800x200

За сите жени на светот-познати и непознати! (пишува Светлана Петковска граѓански активист)

Март 08, 2024
Svetlana Petkovska Svetlana Petkovska

Не давајте кралица за коњ, би рекле шахистите, но понекогаш ТАА оди и за ПИОН.

Судбина.

КРАЛИЦИ, чекајте го својот КРАЛ, на КОЊ.

Најдете го својот витез, кој ќе ве чува како вода на дланка. Кој за вашиот подзагорен ручек ќе каже дека е подобар од на мајка му.

А вие!!!

Пеглајте ги неговите бели кошули со љубов, бидете иновативни в кревет СО НЕГО, оти тие тоа го сакаат!

ЉУБОВ!

Се почнува и завршува со неа.

Одете дома, изладете ладно мраз вино, пуштете жешка музика, и уживајте!

Со него.

Наздравје.

Среќен празник, драги мои!

 

Пишува Светлана Петковска-граѓански активист 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани