Ноќната магија на нашиот Пелистер (фотогалерија)

Јануари 16, 2021
фото: Иванчо Тошевски фото: Иванчо Тошевски

Многумина ја крстосувале Баба Планина дење, многумина само прошетале низ познатите локации додека не се спуштил мракот во Потпелистерието... Но малку луѓе го доживеале планинскиот убавец ноќе. Во зимски услови, со снежна покривка, не само дење,  Пелистер е величествен и ноќе.

Ве носиме на една ноќна прошетка на Баба низ објективот на Иванчо Тошевски

 

 received 327221548486916

received 876492503184007

received 432947024420501

received 1767071033458400

received 2510732732553284

received 431881068233724

received 422935689018597

received 416478012896964

received 416478012896964

received 405349787440312

received 837072476840351

received 736360097004952

received 3286273664812638

received 412331223523544

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани