2win800x200

Промоција на книгата „Преку тунелот до светлината“ на судијата Силвана Илиевска

Февруари 13, 2023

Судијата Силвана Илиевска која сега е во пензија, ја објави својата прва книга. „Преку тунелот до светлината“ е книга со религиозно-филозофска содржина која се задржува на прашањето за смислата на животот. Промоцијата е закажана за 23 февруари во 18 часот во „Порта џез“во Битола. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани